Godthåb Samråd inviterer alle nye Godthåb’ere til gratis fællesspisning og info-aften

Et helt nyt initiativ ser dagens lys, når der inviteres til gratis velkomstspisning i Forsamlingshuset onsdag den 4. maj. Tilflyttere fra 2020 og frem har hver 2 pladser til spisningen.

Godthåb har i de senere år været inde i en rivende udvikling med mange nye tilflyttere. Og selvom Godthåb stadig er en landsby med kun ca. 2100 beboere, så kan det godt være sin sag at rykke til byen som ny og finde ud af de mange, mange aktiviteter, der udspiller sig i byen. Derfor har Godthåb Samråd, der er en paraply over alle byens foreninger og netværk, som et helt nyt initiativ besluttet at invitere til en hyggelig og informativ aften onsdag den 4. maj kl. 18.00 i Forsamlingshuset. Alle nye husstande inviteres med 2 voksne deltagere.

Mad og mødet med nye
På aftenen serverer foreningerne i fællesskab et måltid aftensmad, hvor man ikke bare kan blive mæt, men også hilse på og møde andre nye tilflyttere, sammen med nogle af de mennesker, der er frivillige i byen.

Efter måltidet præsenterer hver forening sig i ca. 5 minutter, lige fra byens vandværk, kirken, borgerforeningen/Forsamlingshuset, løbeklubben TRIM, FDF, Hammerværket, Lokalhistorisk forening, Kvindenetværket, Dilettant, Lyngbjerggårdskolen, dagplejerne, idrætstilbud osv.

Nye skal involveres
Formålet med informationen er også et forsøg på at få nogle af de seneste års cirka 400 nye Godthåb’ere involveret og føle sig hjem i Godthåb-livet. Mange flytter til Godthåb på baggrund af familiære relationer, men mange rykker også sydpå til Godthåb på baggrund af naturen, og det aktive samfund som byen repræsenterer, skabt af de mange frivillige i lige så mange foreninger.

Bliver man ikke hilst på og draget ind i landsbyens netværk, kan alle de mange mennesker, med eller uden børn, ende med ikke at finde ind til byens sjæl. Og den risiko tør Godthåb ikke ta’, for landsbyen har siden industrialisering af Hammerværket, stået som et driftigt og samlende bymiljø lige i baghaven til både store Svenstrup og pulserende City Syd.

Godthåb har det mange landsbyer sukker efter – en aktiv købmand, en aktiv kirke, en aktiv skole, børneinstitutioner, spændene dagplejere, et samlende forsamlingshus med både fællesspisninger og kultur, en grøn naturgruppe, sportstilbud, ungdomsklub, spejdere og frivillige foreninger. Kort sagt - et udvalg til at supplere ens daglige liv og dermed føle sig som en del af helheden i byen.

VIGTIGT MED TILMELDING!
Tilmeld dig og din ledsager med navn og adresse på mail til formanden for Samrådet, Poul Tradsborg på ptradsborg@gmail.com, senest mandag den 25. april.

Pris for arrangement:
0
kr.

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med booking, kommende arrangementer eller andet? Kontakt os!

Læs vores vedtægter her

forsamlingshuset@godthaab9230.dk
+45 4020 0118
Tostrupvej 6, Godthaab,
9230 Svenstrup
phone-handsetmap-marker