Farvel til Kirsten Vært

25. april 2021

Ja, det hedder hun hos os, men i virkeligheden Kirsten Lyngsø Jensen. Efter flere end syv års tro tjeneste som Forsamlingshusets vært, har Kirsten ønsket at stoppe. Hun har haft i tusindvis af gæster gennem sit virke som frivillig, og har hver mandag fra kl. 17.30-18.30 vist huset frem og snakket med lejere. En kæmpestor tak til Kirsten for indsatsen, det bliver svært at undvære hende. Skulle du være interesseret i at arbejde frivilligt i Forsamlingshuset, så kontakt os endelig, f.eks. formand Trine tlf. 4037 9019 eller på mail: jordanvind@gmail.com.

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med booking, kommende arrangementer eller andet? Kontakt os!

Læs vores vedtægter her

forsamlingshuset@godthaab9230.dk
+45 4020 0118
Tostrupvej 6, Godthaab,
9230 Svenstrup
phone-handsetmap-marker