ÅBENT FORSAMLINGSHUS FOR GODTHÅB’ERE

24. maj 2023

Har du behov for gode rammer til din aktivitet?
Godthaab Borgerforening har søgt og fået bevilget af Aalborg Kommune et tilskud, så vi nu kan tilbyde grupper, foreninger og netværk i Godthåb GRATIS brug af Forsamlingshuset. Åbent Forsamlingshus kører resten af 2023 og lidt ind i 2024 som et forsøg. LÆS MERE HER (link ind til undersiden)

Så har du en god idé eller behov for rammer til jeres aktivitet, er det nu muligt til ikke-kommercielle arrangementer/møder o.a.at booke Forsamlingshusets lokaler. Enten som et enkeltstående arrangement eller flere bookinger (dog kun tre måneder frem). Så er I en andelsboligforening, et øllaug, en gruppe på barsel, surdejsklub, madklub, et netværk af droneflyvere eller hvad ved vi, så kan I nu kontakte Godthaab Borgerforening for gratis brug af huset.

Forsamlingshuset til rådighed
fra mandag til torsdag
Huset stilles til rådighed fra mandag-torsdag i dag- og aftentimer, arrangementet må ikke være med betaling. Lokalerne bruges som de fremstår, man har selv ansvar for at rydde op, feje, tømme affald osv. efter de regler, der gælder for brug af Forsamlingshuset.

Ønsker om brug
vurderes individuelt
Men inden du skriver en mail til kontaktpersonerne nedenfor, så tjek om Forsamlingshuset er ledigt. Hvert enkelt ønske om brug bliver individuelt vurderet af Godthaab Borgerforening.

TJEK KALENDER

https://calendar.google.com/calendar/u/0/embed?src=godthaabby9230@gmail.com&ctz=Europe/Copenhagen

KONTAKT

Kontakt os med dit ønske, og så hører du fra os snarest.

Peter Urban
urban@gvdnet.dk

Susanne Kabel
kabel@gvdnet.dk

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med booking, kommende arrangementer eller andet? Kontakt os!

Læs vores vedtægter her

forsamlingshuset@godthaab9230.dk
+45 4020 0118
Tostrupvej 6, Godthaab,
9230 Svenstrup
phone-handsetmap-marker