Startside
Op

 

 

 


Praktiske oplysninger
Klik for Affaldsregulativ
 
 

OBS! Forsikring af private ejendele, gaver m.v. - kontakt jeres eget forsikringsselskab.

Før arrangementet:

Flaget kan hejses kl. 8:00, dog først ½ time efter solopgang og hales ned ved solnedgang, dog senest kl. 20:00. Respekter de danske flagregler

Store sal:  Er på 120m2 + scene (maks. 90 pers.) Den lille sal er på 90m² (maks. 58 pers.) Stolene er grå med polstrede sæder og plastryg og blanke stålben.
Borde størrelser: små 1,25 m. x 0,8 m. - store 2,45 m. x 0,75 m - runde diam.1,52 m.
OBS: Det er absolut forbudt at stå på borde og stole!

Under arrangementet:
Brandslukningsudstyr: Er kun til brandbekæmpelse. evt. brug rapporteres til værten.
Ved opstilling af borde skal brandkravene respekteres, herunder specielt friholdelse af flugtveje, (se flugtvejsplan ved indgang til store sal).
Ris, kanel, peber og glimmer eller andet ”nips” må ikke kastes inden døre eller på flisebelagte arealer m.v.
Handicapvenligt: Toilet, teleslynge(efter aftale) og adgang for kørestolsbrugere til begge sale.
Køkkenet indeholder gaskomfur med 6 blus, stor varmluft ovn, opvaskemaskine, kaffemaskiner med 6 kander á 12 kopper, 2 industri­køleskabe, flaskekøleskab, lille køleskab, lille skabsfryser, kummefryser i kælderen under scenen og friture 2x14 l.
Gas: Der forefindes en reserve gasflaske i kælderen.
Der er service til 150 personer. Til brug i køkkenet anbefales det at man medbringer skarpe køkkenknive og evt. specielt køkken­udstyr.

Husk SELV at medbringe:

Karklude, gulvklud, viskestykker, håndklæder, toiletpapir, køkkenrulle, affaldssække samt en lommelygte for om nødvendigt udskiftning af sikringer på loftet.

OBS! Vis hensyn til forsamlingshusets naboer:
Musik samt overdreven støj foran huset - dæmpes/stoppes i henhold til politivedtægten senest kl. 02.00.

Parkering - kun på indrettede P-pladser

Efter arrangementet:

Huset forlades senest kl. 07.00 (af hensyn til rengøring).

Lokalerne: Borde og stole rengøres og stilles tilbage til udgangsopstillingen (se ophængte plan) el. ifølge aftale med værten.

Gulve i køkken, sale, gangarealer og toiletter ryddes op og skal fejes grundigt og rulleborde aftørres. Om fornødent vaskes gulve i områder, der er særligt våde, fedtede og klistrede.
Alt benyttet porcelæn og køkkenudstyr skal være vasket op, vaske og køkkenborde rengjorte og alle elektriske enheder og komfur slukket og rengjort. Og køleskabe og fryser efterlades med åben låge.

Udendørs område: Oprydning omkring huset af glasskår, flasker, dåser, ris, cigaretskodder, m.v.

Vi forventer, at I passer på huset og ønsker jer en god og vellykket fest.

       

Startside Op
Send e-mail til ole@rodtnes.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.

Senest opdateret: 24. januar 2017