Startside
Op
Videre

 

 

 


Leje af huset

                   Brugervejledning og omfang af lejen

 

NT busstoppested lige udenfor Forsamlingshuset.
Reservation
sker på tlf. 40 200 118 (Forsamlingshuset)

Der fremsendes bekræftelse og oplyses kontonummer til indbetaling af depositum.
Lejer skal være over 25 år og har i lejeperioden det fulde ansvar for skader og uheld, som måtte ske på hus og udenomsarealer, inventar og service i forbindelse med lejemålet.
OBS! Vi udlejer ikke til ungdomsskoler og efterskoler
”Værten” kan kontaktes på husets telefon og e-mailadresse for at lave en aftale om fremvisning af huset som sker om mandagen mellem kl. 17:30 of 18:30. Her foregår også evt. udlevering af nøgle.
Afregning
foregår ved bankoverførsel eller per girokort.
Såfremt der skulle opstå problemer med overtagelse, drift, eller andet vedr. huset, skal ”værten” kontaktes hurtigst muligt på husets telefonnummer (40 200 118).
Udlejningsprisen er i danske kroner inkl. moms. Ved bisættelser kan huset lejes til lille sals pris på hverdage i dagtimerne og weekender fra kl. 10.00, hvis huset er ledigt.
Ret til prisændringer forbeholdes. Der er særskilt kontrakt for leje af musikanlæg.
Ved reservering af huset lang tid i forvejen, vil det være til den pris som er gældende for det år huset ønskes anvendt.
Afbestilling mindre end 60/30 dage fra lejedato medfører opkrævning af henholdsvis 50/100 % lokale leje, hvis det ikke lykkes at leje ud til anden side. Lejemålet gælder fra kl. 10.00 på lejedagen til kl. 7.00 den efterfølgende dag.

Medlemmer af Godthaab Borgerforening kan opnå rabat ved leje af huset. For at opnå rabat, skal der ved reservationen oplyses navn, adresse samt medlemsnummer.

Udlejninger omfatter Priser
Lokaleleje er med køkken, dets køkkenmaskiner -udstyr og service Begge lille
Sats for udlejning af huset for IKKE-medlem af Godthaab Borger-forening (lille sal kan ikke lejes alene fredag og lørdag) 2.500,- 1.200,-
Sats for udlejning af huset for medlemmer af Godthaab Borger-forening (lille sal kan ikke lejes alene fredag og lørdag) 2.000,- 1.200,-
Obligatorisk rengøring foretages altid af forsamlingshuset 1.100,- 1.100,-

Ekstra rengøring. Hvis ekstra rengøring er nødvendig efter udlejning, opkræves lejer en afgift på kr. 350,- per påbegyndt time. Det gælder ude og inde og ved manglende  overholdelse af affaldsregler,

 
Depositum = forudbetalt leje (refunderes ikke ved afbestilling)

1.000,-

Ungdomsfester (dvs. overvejende gæster under 25 år) OBS! Vi udlejer kun for medlemmer af Borgerforeningen og udelukket for personer bosiddende i Godthåb by. - lokaleleje:
3.200,-
Depositum for ungdomsfester (refunderes ikke ved afbestilling)
5.000,-
Ønsker man at sikre sig retten til at disponere over lokalerne dagen før/efter til f.eks borddækning/oprydning, betales ekstra pr. dag:
500,-
Erstatning for service, inventar ell. Affald mv. (knust service stilles på køkkenbordet) Afregning sker I henhold til særskilt prisliste og aftaler ved leverandører  
NB! Der er mulighed for at benytte husets høje lysestager, flag og rød løber mv..

Denne prisliste er gældende fra maj 2019

 

       

Startside Op Videre
Send e-mail til gbf9230@gmail.com med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.

Senest opdateret: 11. Maj 2019