Startside

 

 

 


Foreninger i Godthaab

  Her kan du finde oplysninger om de foreninger som nu findes i Godthaab , og som har indsendt de informationer der vises her på hjemmesiden.

Foreninger som ønsker at være repræsenteret her, kan sende en besked via kontaktsiden eller til gbf9230@gmail.com og/eller ringe på 20 62 41 24.

 

 

Godthaab Kvindenetværk

  Netværket er baseret på frivillighed, og organiserer sig i interessegrupper som to gange om året samles på stormøder. Her planlægges og koordineres den kommende periode

Netværket har ingen hjemmeside, men har oprettet en FaceBook Gruppe som kan ses her.

 

Hammerværket

   

 

 

Menighedsrådet

   

 

 

Lynbjergaardskolen

   

 

 

FDF

   

 

 

Trim

   

 

 

Godthaab Borgerforening

 

Godthaab Borgerforening påbegyndte sit virke i begyndelsen af 1966 med det formål at tage en række opgaver op, som borgerne enkeltvis ikke er i stand til at løse.
Den første formand, som også var en af initiativtagerne til foreningen, var lærer Erik Kristensen, som imidlertid kort tid efter den stiftende generalfor-samling fik en anden stilling og måtte rejse fra byen.
Bestyrelsen fik derefter følgende sammensætning: Formand Erik Nielsen, næstformand Robert Jensen, kasserer Ove Kirkelund, sekretær Jørgen Christensen samt Orla Tybo Kristiansen, Hanne Knudsen og Chr. Zinck.

I Godthaab havde man dengang længe haft ønsker om, at få en offentlig telefonboks, bedre busforbindelse til og fra Aalborg, moderne gadebelysning, gadenavne, husnumre, fortove og en bog om byen. Alle disse opgaver er nu løst efter initiativ fra foreningen. En af de største sager, der nu er på arbejdsprogram-met, er at få Godthaab forsamlingshus udvidet og moderniseret. Heller ikke i den sag behøver foreningen forhåbentligt at kalde forgæves på borgernes bistand.

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 


       

Startside
Send e-mail til gbf9230@gmail.com med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.

Senest opdateret: 5. Oktober 2018